Back
Wpływ dodatku miodu pszczelego na właściwości reologiczne żeli kosmetycznych zagęszczanych gumą ksantanową
Authors:
- Urszula Goik,
- Tomasz Goik,
- Daniel Żmudziński
- Record ID
- CUTfde695582daa4867acca7319615c4401
- Publication type
- Publication categories
- ; ;
- Author
- Other language title versions
- Influence of bee honey addition on the rheological properties of the cosmetic gels concentrated by xanthan gum
- Pages
- 31-41
- Other elements of collation
- tab.; wykr.; Bibliografia (na s.) - 40-41; Bibliografia (liczba pozycji) - 25; Oznaczenie streszczenia - Streszcz., Abstr.
- Book
- Maciąg Kamil, Kamil Maciąg Danielewska Alicja Alicja Danielewska (eds.): Nowe sposoby otrzymywania i wykorzystania wybranych materiałów i komponentów, 2022, Lublin, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o., Wydaw. Naukowe TYGIEL, ISBN 978-83-67104-42-5
- Keywords in Polish
- żele kosmetyczne, reologia, guma ksantanowa, miód pszczeli
- Keywords in English
- cosmetic gels, rheology, xanthan gum, bee honey
- URL
- https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publikacja/52D3C501-E6B1-4D24-841A-82057FE31FBC Opening in a new tab
- Language
- pol (pl) Polish
- License
- Score (nominal)
- 20
- Score source
- publisherList
- Score
- Uniform Resource Identifier
- https://cris.pk.edu.pl/info/article/CUTfde695582daa4867acca7319615c4401/
- URN
urn:pkr-prod:CUTfde695582daa4867acca7319615c4401
* presented citation count is obtained through Internet information analysis, and it is close to the number calculated by the Publish or PerishOpening in a new tab system.