Back
Wpływ struktury chemicznej bio-polioli z olejów posmażalniczych na właściwości otwartokomórkowych pianek PUR
Authors:
- Krzysztof Polaczek,
- Maria Kurańska,
- Aleksander Prociak
- Record ID
- CUT0eaf0e57cfe7430e88f50035750adc52
- Publication type
- Publication categories
- ; ;
- Author
- Other language title versions
- Influence of the chemical structure of bio-polyols from used cooking oils on the properties of open-cell PUR foams
- Pages
- 146-149
- Other elements of collation
- Bibliografia (na s.) - 148-149; Bibliografia (liczba pozycji) - 11; Oznaczenie streszczenia - Streszcz. pol., ang.
- Book
- Modyfikacja polimerów : stan i perspektywy w roku 2019, 2019, Wrocław, Wydaw. Tempo, ISBN 978-83-86520-24-4
- Keywords in Polish
- bio-poliol palmowy, epoksydacja, otwarcie pierścieni oksiranowych, pianki poliuretanowe
- Related project
- Opracowanie technologii recyklingu surowcowego roślinnych olejów posmażalniczych i zastosowanie otrzymanych hydroksylowych bio-komponentów do wytwarzania innowacyjnych wysokoefektywnych poliuretanowych materiałów termoizolacyjnych. . Project leader at PK: , ,
Projects financed by NCRD [Projekty finansowane przez NCBiR (NCBR (] - Language
- pol (pl) Polish
- Score (nominal)
- 5
- Uniform Resource Identifier
- https://cris.pk.edu.pl/info/article/CUT0eaf0e57cfe7430e88f50035750adc52/
- URN
urn:pkr-prod:CUT0eaf0e57cfe7430e88f50035750adc52
* presented citation count is obtained through Internet information analysis, and it is close to the number calculated by the Publish or PerishOpening in a new tab system.