Back
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem wybranych hydrokoloidów spożywczych otrzymanych metodą ciągłą ®
Authors:
- Maciej Kabziński,
- Krzysztof Neupauer,
- Marcelina Nowak,
- Joanna Kruk,
- Kacper Kaczmarczyk
- Record ID
- CUT32fee73a10924c17a5c4ca151cad69c7
- Publication categories
- ;
- Author
- Other language title versions
- Rheological properties of food foams with addition of some food hydrocolloids produced by continuous method ®
- Journal series
- Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, ISSN 0867-793X
- Issue year
- 2018
- No
- 2
- Pages
- 54-57
- Other elements of collation
- rys.; tab.; wykr.; Bibliografia (na s.) - 57; Bibliografia (liczba pozycji) - 12; Oznaczenie streszczenia - Streszcz. pol., ang.; Numeracja w czasopiśmie - Nr 2
- Keywords in Polish
- piany spożywcze, hydrokoloidy, właściwości reologiczne
- Keywords in English
- food foams, hydrocolloids, rheological properties
- URL
- http://wsm.warszawa.pl/wydawnictwo/postepy-techniki-przetworstwa-spozywczego/numery-czasopism Opening in a new tab
- Language
- pol (pl) Polish
- License
- Score (nominal)
- 6
- Uniform Resource Identifier
- https://cris.pk.edu.pl/info/article/CUT32fee73a10924c17a5c4ca151cad69c7/
- URN
urn:pkr-prod:CUT32fee73a10924c17a5c4ca151cad69c7
* presented citation count is obtained through Internet information analysis, and it is close to the number calculated by the Publish or PerishOpening in a new tab system.