Back
Zagospodarowanie tkanki mięsno-kostnej do produkcji protein
Authors:
- Zygmunt Kowalski,
- Agnieszka Makara,
- Katarzyna Fela
- Record ID
- CUT4c23c310749d4326bdd25836b55ba6bf
- Publication categories
- ;
- Author
- Other language title versions
- Utilization of meat-bone tissue for production of proteins
- Journal series
- Przemysł Chemiczny, ISSN 0033-2496
- Issue year
- 2017
- Vol
- 96
- No
- 10
- Pages
- 2051-2054
- Other elements of collation
- tab.; Bibliografia (na s.) - 2054; Bibliografia (liczba pozycji) - 16; Oznaczenie streszczenia - Streszcz. pol., ang.; Numeracja w czasopiśmie - T. 96, nr 10
- Keywords in Polish
- hydrolizaty białkowe, tkanka mięsno-kostna, hydroliza
- DOI
- DOI:10.15199/62.2017.10.3 Opening in a new tab
- URL
- http://www.sigma-not.pl/publikacja-110062-zagospodarowanie-tkanki-mi%C4%99sno-kostnej-do-produkcji-protein-przemysl-chemiczny-2017-10.html Opening in a new tab
- Language
- pol (pl) Polish
- Score (nominal)
- 15
- Additional fields
- Indeksowana w: Web of Science, Scopus
- Uniform Resource Identifier
- https://cris.pk.edu.pl/info/article/CUT4c23c310749d4326bdd25836b55ba6bf/
- URN
urn:pkr-prod:CUT4c23c310749d4326bdd25836b55ba6bf
* presented citation count is obtained through Internet information analysis, and it is close to the number calculated by the Publish or PerishOpening in a new tab system.